Konijn in hollandse mosterdsaus

Konijn in hollandse mosterdsaus

Konijn in hollandse mosterdsaus

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

1200 gr konijn
75 gr boter
5 dl bruine basissaus
75 gr grove mosterd
20 Amsterdamse uien
peper

Bereiden

Bak de stukken konijn in zo weinig mogelijk boter in een pan met dikke
bodem bruin.
Bedek ze met 5 dl saus.
Breng het geheel weer aan de kook met de mosterd, de Amsterdamse uitjes
(van de kleine soort) en versgemalen peper en stoof het konijn daarin gaar
tot het vlees makkelijk van het been loslaat (na ± 1 1/2 uur).
Verdun de saus zo nodig met wat wijn.
Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus